Silverline

Om JGNordic Silverline

JGNordic Silverline är en innovativ dansk verksamhet, som är en av Europas ledande producenter av vitvaror. Dagligen pågår ett arbete inom försäljning, marknadsföring, service och lagerhantering, och vi har sedan 2005 växt. Vi vet, att våra samarbetspartner kontinuerligt ställer höga krav på våra produkter. Därför gör vi på Silverline oss ansträngningen i att kunna leva upp till förväntningarna och kompromissar aldrig med kvaliteten.

Vi önskar att skapa goda relationer med våra samarbetspartners, och vara den ledande producent av vitvaror på marknaden. Därför ser vi våra produkter spm ett ärligt försök att uppnå våra mål ock ambitioner inom branchen.

 


Om Silverline

Silverline grundades 1994 i Turkiet med produktion av vitvaror. Det är ett av de ledande branden i världen inom produktion och försäljning av vitvaror med specialitet i spiskåpor/köksfläktar. Efter att ha nått en årlig produktion på ca. 1,5 miljoner enheter, exporterar Silverline nu sina produkter till mer än 70 länder i världen. Silverline har bevisat, hur pålitligt varumärket är efter att ha blivit prisat med en rad prestigefyllda priser i olika framträdande europeiska projekttävlingar. Som ett av de ledande företagen i världen, har Silverline mottagit "Red-dot", "Plus X", IF Design" och "German Design Award" inom innovation och design. Silverline arbetar fortlöpande på att leverera den bästa sälj- och efter säljservice genom sin utomordentliga kundservice och sina ca. 1200 anställda världen över.

  SWEDEN
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
E Christensens Vej 90, 7430 Ikast
Tlf Nr.: +45 70 10 40 14 Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk