PRODUKTERKöksfläkt 

SILVERLINE Köksfläkt

 

När det gäller kök är vi medvetna om att individualitet spelar en avgörande roll. Därför erbjuder vi på Silverline ett brett utbud av spisfläktar/spiskåpor som passar dina behov. Det breda utbudet innebär att du är fri att välja mellan traditionella och moderna spisfläktar/spiskåpor  och sätta din egen prägel på köket. Gemensamt för alla våra spisfläktar/spiskåpor är att vi på Silverline aldrig kompromissar med den höga funktionaliteten och kvaliteten på spisfläktar/spiskåpor.
 
Vi erbjuder funktionella lösningar som möter varje köks inredning och struktur. Urvalet innehåller lösningar som väggmonterade fläkt , frihängande fläkt, bänkfläkt  takintegrerade fläkt och traditionella fläkt– bara fantasin begränsar våra lösningar.
 
Ställer du större krav? Som ytterligare funktioner som fjärrkontroll för att användning av din fläktkåpa, touch , fluorenserad belysning, kantsugsystem och LED-teknik kommer att hjälpa till att infria dina krav och hjälpa dig att hitta den perfekta kåpan som matchar dina specifika behov.

Köksfläkt
  SWEDEN
Silverline Global
JGNORDIC SILVERLINE
E Christensens Vej 90, 7430 Ikast
Tlf Nr.: +45 70 10 40 14 Fax Nr.: +45 70 13 13 89
Email: info@jgnordic.com Email: info@silverline.dk